Cautare

15181 de rezultate pentru "infractor serhan naim judecat la tribunalul pitesti in data de17 06 2010" (3.09 secunde)
Imbracati in politisti, perchezitionau victimele si le talhareau Buzetica, Bebi si Sile Coroi au fost trimisi in judecata pentru opt cazuri de talharie prin metoda Maradona: talharie constand in acostarea, intimidarea si perchezitionarea victimei de catre inculpatii deghizati in politisti.
Un tanar de 19 ani din comuna doljeana Motatei, pus sub acuzare pentru uciderea unui consatean, va fi judecat si pentru talharie.
Rasturnarea prin instanta a posturilor de conducere detinute de liberali sau democrati la institutiile de stat judetene tinde sa devina o adevarata moda.
Imaginea Senatului si, implicit, cea a PSD, va avea de suferit daca se va relua votul in cazul senatorului pesedist Catalin Voicu, dar, o astfel de procedura este "corecta", explica analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Scaunul lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, dar si cel din cadrul PSD se clatina puternic. Dupa ce fostul sef social democrat a venit cu detalii privind vizita la Sorin Ovidiu Vintu din urma cu un an, conducerea PSD s-a intalnit miercuri pentru stabili sanctiunile impotriva sa.
Viorel Dumitru Predut este acuzat de complicitate la obtinerea ilegala a 2,68 miliarde de lei vechi din fonduri PHARE de catre o firma din Mehedinti, precum si de fals intelectual. Conducerea ADR Oltenia intentioneaza sa-i suspende contractul de munca pana la finalizarea procesului.
Nu stiu cazul Rarinca, stiu cazul Ponta Decat un om nevinovat in puscarie, mai bine 100 de hoti in libertate. ... As vrea sa nu fie nimeni nevinovat in puscarie.
11 ani si patru luni de inchisoare este pedeapsa pe care a primit-o un medic homeopat din Constanta, Victor Bot, judecat pentru corupere sexuala si act sexual cu minori.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)". Puteti citi in continuare textul declaratiei.
La data de 28 octombrie 2010, ora 07.30, lucratori din cadrul Sectiei 15 Politie - Biroul de Investigatii Criminale i-au identificat si prins pe P.
Dupa ce FRIGORIFER Craiova si abatoarele de la Mofleni si Podari - evaluate la 113 miliarde de lei vechi - au fost scoase fara succes la licitatie de catre finantele doljene, activele sunt revendicate si de lichidatorii Bancii Internationale a Religiilor (BIR).
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
Senatorul Ion Toma, liderul Grupului parlamentar PSD+PC din Senatul Romaniei, are un punct de vedere referitor la Legea Bugetului, adoptata joi de Parlament, punct de vedere pe care il puteti citi in continuare.
Agerpres informeaza ca in presa rusa au aparut comentarii ce sintetizeaza criza economica prin care trece Romania. Expertii rusi afirma ca integrarea europeana nu este o garantie in fata problemelor economice.
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
La data de 21 septembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe P. ... in noaptea de 03/04.01.2010, prin demontare, a sustras geamurile oglinzilor laterale din dotarea unui autoturism marca BMW seria 7, parcat pe Sos.
La data de 5 ianuarie 2011, in jurul orei 12:45, Sectia 9 Politie a fost sesizata de administratorul unei societati comerciale cu sediul in bd.
Fostul primar al localitatii Ciocarlia, Nicolae Marghiol, are la activ nu mai putin de 19 dosare penale. In perioada cat a fost edilul Ciocarliei, Marghiol nu a avut decat o preocupare:
"Este pentru prima data cand voi juca la o echipa din Slatina. ... Pe 2 iulie o sa merg la reunirea lotului echipei Alro", a spus, pentru gazetanoua.ro, Marius Jianu. ... A inceput fotbalul la Sporting Slatina, apoi a plecat la Scoala de Fotbal "Gica Popescu"
"Pot promova social-democratia si in alt partid"'. ... Puteti citi textul interviului in continuare . 'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
google-analytics.com